Margrethes mangolagkage
Hovedingrediens : Frugt - Mango Indsendt : |
|
|
Skræl mangofrugten og fjern stenen. Tag et stykke fra til pynt og skær det øvrige i mindre stykker, som kommes i blenderen sammen med sukkeret. Smør bundene med 2/3 af denne pure og gem resten til at overtrække kagen med. Pisk fløden til skum og tag en stor kop fra til pynt. Bland det resterende flødeskum med nødderne og smag til med ingefær og sukker. Læg kagebundene sammen med nøddeflødeskummet. Overtræk kagen med pureen og pynt med det friske mangokød. Dekorer kagen med flødeskum og nødder.
|
|
Opskriften er vist 15553 gange,
og udskrevet 249 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Mathilde og Lilla - 2013-03-16 14:53:42 En god lagkagebund, men der er ikke nok til tre. Nok nærmere en eller to :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne