Margrethes mangolagkage

Margrethes mangolagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Frugt - Mango

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3 lagkagebunde
1 flot velmoden mangofrugt(200g)
75 g.sukker
 
 Fyld:
5 dl.piskefløde
50 g.ristede
 hakkede hasselnøddekerner
 lidt reven frisk eller tørret ingefær
50 g.sukker
 
 Pynt:
25 g.ristede grofthakkede hasselnødder
 mangokød
 
Opskrift:
Skræl mangofrugten og fjern stenen. Tag et stykke fra til pynt og skær det øvrige i mindre stykker, som kommes i blenderen sammen med sukkeret. Smør bundene med 2/3 af denne pure og gem resten til at overtrække kagen med. Pisk fløden til skum og tag en stor kop fra til pynt. Bland det resterende flødeskum med nødderne og smag til med ingefær og sukker. Læg kagebundene sammen med nøddeflødeskummet. Overtræk kagen med pureen og pynt med det friske mangokød. Dekorer kagen med flødeskum og nødder.





karakterer:
Opskriften er vist 15552 gange,
og udskrevet 249 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-16 14:53:42
En god lagkagebund, men der er ikke nok til tre. Nok nærmere en eller to :)