Chokoladelagkage med appelsin
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Pisk fløden stiv og vend kagecremen i flødeskummet. Læg bundene sammen med denne creme.
Skær appelsinerne igennem til halve, der igen skæres i skiver på ca. 2 mm i tykkelsen. Fjern eventuelle kerner. Skold appelsinerne og hæld vandet væk. Læg appelsinstykkerne på en stegepande og drys sukkeret over. Tænd for panden og lad appelsinerne stå, til de bliver klare. Vend dem af og til inden de tages over på en tallerken og vendes i tesukker. lad dem blive kolde. Smelt chokoladen over vandbad, og overtræk kagen med 2/3 af den. Den sidste tredjedel bruges til at dyppe den ene side af hver appelsinskive, hvorefter de sættes fast på kanten af kagen. |
|
Opskriften er vist 28272 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne