Melon-jordbærkage

Melon-jordbærkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Frugt - Melon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 tærtebund med kant
1 almindelig lagkagebund
 
 Fyld:
4 æggeblommer
50 g.sukker
6 husblas, blade
1 citron reven skal heraf
5 dl.piskefløde
1 lille cantaloupmelon (200 g netto)
150 g.friske jordbær
 
 Pynt:
 Lidtaf melonkødet skåret i tynde skiver
 lidtflødeskum
 
Opskrift:
Pisk æggeblommer og sukker godt. Udblød husblasen i koldt vand. Vrid herefter alt vandet fra og overhæld husblasen med akkurat så meget kogende vand, at den kan udrøres hermed.

Kom den revne citronskal ned i æggemassen sammen med den smeltede husblas. Pisk fløden stiv og tag lidt fra til at pynte kagen med. Vend resten af flødeskummet i æggemassen.

Skær skrællen af melonen og skær kødet i små terninger. Vend også disse i æggemassen.

Tærtebunden fyldes med 2/3 af melonfromagen, lagkagebunden lægges på, og resten af melonfromagen fordeles på denne.

Pynt med melonskiver. Sprøjt lidt flødeskum i kanten og pynt med jordbærrene.





karakterer:
Opskriften er vist 14721 gange,
og udskrevet 151 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu