Melon-jordbærkage
Hovedingrediens : Frugt - Melon Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommer og sukker godt. Udblød husblasen i koldt vand. Vrid herefter alt vandet fra og overhæld husblasen med akkurat så meget kogende vand, at den kan udrøres hermed.
Kom den revne citronskal ned i æggemassen sammen med den smeltede husblas. Pisk fløden stiv og tag lidt fra til at pynte kagen med. Vend resten af flødeskummet i æggemassen. Skær skrællen af melonen og skær kødet i små terninger. Vend også disse i æggemassen. Tærtebunden fyldes med 2/3 af melonfromagen, lagkagebunden lægges på, og resten af melonfromagen fordeles på denne. Pynt med melonskiver. Sprøjt lidt flødeskum i kanten og pynt med jordbærrene. |
|
Opskriften er vist 14714 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne