Kirsebærsauce 02
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bring kirsebær og 1/2 dl. vand til kogepunktet. Udrør maizena mel i resten af vandet. Rør jævningen i saucen. kog saucen i ca. 1 minut – og saucen er klar til at blive serveret lun sammen med fx ris a la mande.
|
|
Opskriften er vist 28143 gange,
og udskrevet 347 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne