Cacaomarengs - Cacao marengs
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Æggehviderne piskes stive ca. midtvejs tilsættes 50 g. sukker for at stabiliserer resten piskes i de stive hvider.
Kakao og flormelis sigtes sammen og vendes i marengsen.
Massen sprøjtes i stænger med en rund tyl. 5-6 cm lange der bliver 80 stk. med tyl nr. 11(mm), og 145 stk. med tyl nr. 5 (mm) bages ved 150 grader C (140 grader C varmluft) i 1 time og 5 min. kig til dem efter 10 min, de må ikke blive rødbrune. |
|
Opskriften er vist 25444 gange,
og udskrevet 512 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer katja - 2012-09-08 00:25:14 jeg har nu lavet denne opskrift 2 gange. første gang var skålen ikke helt ren, da det skulle gå stærkt, så massen blev ikke helt stiv, det blev til flade knapper, men de smagte rigtig godt alligevel! anden gang undlod jeg kakaoen og delte massen i 3 og blandede 3 forskellige farver frugtfarve i. disse blev helt perfekte! på trods af at jeg var nødsaget til at åbne ovnen 3-4 gange - dog tidligst efter 30 minutter. HELT KLART EN OPSKRIFT JEG KAN ANBEFALE! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne