Cacaomarengs - Cacao marengs

Cacaomarengs - Cacao marengs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Marengs

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 æggehvide
200 g.sukker
160 g.flormelis
40 g.kakao
 
Opskrift:
Æggehviderne piskes stive ca. midtvejs tilsættes 50 g. sukker for at stabiliserer resten piskes i de stive hvider. Kakao og flormelis sigtes sammen og vendes i marengsen.

Massen sprøjtes i stænger med en rund tyl. 5-6 cm lange der bliver 80 stk. med tyl nr. 11(mm), og 145 stk. med tyl nr. 5 (mm) bages ved 150 grader C (140 grader C varmluft) i 1 time og 5 min. kig til dem efter 10 min, de må ikke blive rødbrune.





karakterer:
Opskriften er vist 25439 gange,
og udskrevet 512 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-08 00:25:14
jeg har nu lavet denne opskrift 2 gange. første gang var skålen ikke helt ren, da det skulle gå stærkt, så massen blev ikke helt stiv, det blev til flade knapper, men de smagte rigtig godt alligevel! anden gang undlod jeg kakaoen og delte massen i 3 og blandede 3 forskellige farver frugtfarve i. disse blev helt perfekte! på trods af at jeg var nødsaget til at åbne ovnen 3-4 gange - dog tidligst efter 30 minutter. HELT KLART EN OPSKRIFT JEG KAN ANBEFALE!