Netteguf
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Vinnie Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Det bløde smør piskes hvidt med sukkeret. Æggeblommen røres i.
Alle tørre ingredienser blandes og puttes i. Dejen deles i 2 og rulles ud til pølser som deles i 20 lige store stykker. Sættes på bageplade beklædt med bagepapir og trykkes flade med en gaffel som dyppes i koldt vand mellem hver småkage. Bages ved 200 grader C. alm. ovn på næstøverste rille i ca. 10 min. |
|
Opskriften er vist 24505 gange,
og udskrevet 454 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-05-26 10:56:05 Nogle SUPER GODE småkager. I vores familie bager vi dem hvert år til jul. Prøv med violet kagedrys (violsmag) det er ekstra godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne