Do Thua
Hovedingrediens : Rodfrugter - Skalotteløg Oprindelsesland : Vietnam Indsendt : |
|
|
Drys salt over radiseskiverne og lad dem trække i 30 minutter.
Dup dem tørre med et klæde. Skyl og tør skalotteløgene. Læg samtlige grønsager til tørring i solen 1 dag (eller ved meget lav temperatur i ovnen i ca. 3 timer). Kom grønsagerne i et steriliseret glas. Varm fiskesauce, palmesukker, chili, hvidløg, salt og peber i en lille kasserolle. Lad det simre og kog ind i 10 minutter, til lagen er reduceret med en tredjedel. Hæld lagen over grønsagerne. Læg låg på og lad grønsagerne trække mindst 1 uge inden anvendelse. |
|
Opskriften er vist 21455 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne