Emmerbrød med hasselnødder
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Kilde : Matopskrifter.no Indsendt : |
|
|
Fordej:
Vand og mel blandes til en blød dej. Gæren i blandes og æltes godt ind i dejen. Henstår tildækket med et fugtigt klæde natten over på et lunt sted. Brøddej: Hasselnødder, vand, salt, olie og halvdelen af melet blandes i et fad. Fordejen iblandes. Resten af melet tilsættes lidt ad gangen og æltes godt. Dejen sættes til hævning i fadet ca. 1 time et lunt sted. Dejen deles i 2 og formes til brød. Efterhæver ca. 1 time under et fugtigt klæde. Bages ved 200° i ca. 50 min. |
|
Opskriften er vist 12706 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Leif - 2005-01-01 01:01:01 Emmer er IKKE "lavet " af hvede da emmer er en gammel selvstændig kornsort. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hører til i kategorien "Brød med gær" da det ikke er boller. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne