Koldhævet Emmerbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i vandet, bland de øvrige ingredienser i og ælt dejen grundigt.
Brødene afvejes derefter til ca. 775 g, slås op og lægges i to smørsmurte forme. De koldhæves natten over i køleskab.
Næste dag efterhæves brødene i 1 ½ time ved stuetemperatur og pensles med vand. Bagetiden er ca. 1 t ime ved 200 grader C. til kernetemperaturen er 98 grader C. |
|
Opskriften er vist 14790 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne