Lakeret and med figner og rosiner
Hovedingrediens : And - And hel Indsendt af : Lars Indsendt : |
|
|
And og sauce:
Halver ænderne på langs, gnid dem med salt, og læg dem med snitfladerne nedad i ovnbradepanden. Steg dem ved 200 grader C i 1 time, og hæld jævnligt afsmeltet fedt fra bradepanden. Dæmp varmen til 175 grader C, pensl ænderne med den sammenrørte sauce, og steg dem videre i 20-30 minutter. Pensl 2-3 gange mere med sauce, og hæld til slut resten af saucen over ænderne. Tag dem op, og kog bradepanden af med lidt kogende vand. Si væden. Smag til med lagen fra frugttilbehøret. Figner i portvin: Prik hver figen tæt med en nål. Læg frugterne i et sylteglas, dæk dem med portvin, og lad dem trække mindst 1 døgn før servering. Rosiner og korender i portvin: Overhæld rosiner og korender - hver for sig eller blandet med portvin (ruby). Lad dem trække tildækket i køleskabet i et par døgn. Tips: Server de lakerede ænder med sauce, portvinsfrugter og brød. |
|
Opskriften er vist 7830 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne