Store Kokos Toppe med chokolade
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Hanne Indsendt : Red : |
|
|
Sukker og kokosmel blandes godt sammen med en ske ( ikke el pisker)æg røres meget forsigtig i og til sidst med let hånd det afkølede smør.
Formes i hånden lige som frikadeller og sættes som toppe på en plade. Bages ved 160 grader i 25 minutter |
|
Opskriften er vist 24954 gange,
og udskrevet 434 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (15 stemmer) |
|
Kommentarer liselottekristensen - 2011-03-10 18:04:05 Rigtig god og nem opskrift. brugte kun 180 g kokosmel, men de blev gode alligevel og brugte 2 teskeer til at forme dem til små "æg" også skal de kun have ca. 12 min. (i varmlufts ovn) hanne - 2005-01-01 01:01:01 bunden skal bybbes i chokolade når de er kolde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne