Pocheret laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Indsendt af : Schmidt Indsendt : Red : |
|
|
Tag laksefileterne og blend til fars sammen med æggehviderne. Tilsæt så fløden og blend det ind i, men pas på da piskefløden hurtigt kan blive til flødeskum. Smør så farsen ud på et bagepapir med en dejskrabber. (Man kan også tage noget tang og lægge på farsen.)
Bagefter rulles farsen til en lang roulade via. bagepapiret. Man tager så noget stanniol og binder udenom. Man lægger derefter rouladen i en cocotte eller aflang gryde med vand. Man kan selv vælge om man vil pochere rouladen på et blus eller i ovnen. På blus er det ved svag varme i ca. 30 min. og i ovnen på 180 g. i 30 min. Når rouladen så er færdig med at blive pocheret tages stanniol og bagepapir fra og rouladen kan skæres i skiver. Tips: Vandet må endelig ikke komme op og koge da æggehviderne udvider sig. Til lakserouladen kan der serveres peberrodsdressing og lidt garniture i form af sukkerærter og gulerødder i strimler. |
|
Opskriften er vist 12444 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne