Cai Chua (syltet sennepskål)
Hovedingrediens : Kål - Sennepskål Oprindelsesland : Vietnam Indsendt : |
|
|
Tør sennepskålen i solen i en halv dags tid (eller ved meget lav temperatur i ovnen i 1½ time), til kålen er halvtør.
Blancher kålen i kogende vand i 1 minut og dryp af. Kålen kan skæres i korte stykker eller bevares som hele blade. Læg kålen i steriliserede glas. Kog vand, salt og sukker op. Køl lagen af og hæld den i glasset. Alle kålblade skal være dækkede. Lad sennepskålen marinere i mindst 1 uge inden anvendelse, så er stilkene blevet gule og sprøde. |
|
Opskriften er vist 19807 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Hans Norge - 2012-10-27 10:58:14 Det ser spænnende ud, men hvad er sennepskål, det har jeg aldrig hørt om ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne