Trøfler med ingefær
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Hak chokoladen groft og smelt den i en skål over et vand bad.
Rør smør og æggeblommer i chokoladen. Tilsæt finthakket ingefær.
Hæld chokoladen op i en lille lav form foret med bagepapir eller plastikfilm. Stil den i køleskabet, til chokolademassen er stivnet.
Vend den ud på et bræt og skær den i små firkanter med en varm kniv. Ryst dem i en skål med kakaopulver.
Opbevares køligt.
|
|
Opskriften er vist 13247 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (43 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne