Toppende brosten

Toppende brosten, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 48 stk.

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sirup

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.Sirup, lys
2 spsk.smør
1 tsk.eddike
1 tsk.vanillesukker
100 g.Guldkorn eller cornflakes
 
Opskrift:
Siruppen koges til 118 grader, eller en dråbe stivner til en blød kugle i koldt vand. Rør deri af og til for at undgå, at siruppen brænder på. Når temperaturen er nået, fjernes gryden fra varmen. Smør, eddike og vanillesukker blandes i. Hvedekorn hældes i en oliesmurt skål. Siruppen hældes over. Det hele blandes godt, hvorefter massen hældes i en oliesmurt aluminium-form, der er 24 x 24 cm. Efter afkølingen skæres massen i 48 firkanter.





karakterer:
Opskriften er vist 11111 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu