Toppende brosten
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sirup Indsendt : Red : |
|
|
Siruppen koges til 118 grader, eller en dråbe stivner til en blød kugle i koldt vand. Rør deri af og til for at undgå, at siruppen
brænder på. Når temperaturen er nået, fjernes gryden fra varmen. Smør, eddike og vanillesukker blandes i. Hvedekorn hældes i en oliesmurt skål. Siruppen hældes over. Det hele blandes godt, hvorefter massen hældes i en oliesmurt aluminium-form, der er 24 x 24 cm. Efter afkølingen skæres massen i 48 firkanter.
|
|
Opskriften er vist 11111 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne