Thetrøffel
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : |
|
|
Kom thebladene i en lille skål. Bring vandet til kogepunktet og hæld lidt af vandet over theen akkurat så det dækker. Lad theen stå.
Hak chokoladen meget fint og kom den i en skål. Bring fløden i kog i en lille gryde. Si theen og hæld den ned i fløden.
Hæld den varme fløde over chokoladen under omrøring. Tilsæt smørret når massen er ca. 40º varm og rør godt rundt.
Hæld massen i en form, dæk med film og stil den køligt til den er fast.
Rul massen til kugler eller skær den i forkanter og vend dem i cacao eller overtræk dem med chokolade.
|
|
Opskriften er vist 9833 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne