Syltet orangeskal
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : |
|
|
Skær den gule skal tyndt af appelsinerne med kartoffelskrælleren eller en skarp kniv. De hvide hinder skal skæres af. Skallen skæres i 3-5 mm. brede strimler.
Læg appelsinstrimlerne i kogende vand, kog 10 min og hæld vandet fra.
Gentag kogningen 2 gange mere og afdryp strimlerne.
Giv sukkerlagen et opkog og rør til sukkeret er smeltet.
Læg appelsinstrimlerne i sukkerlagen og kog ca. 20 min. til de er blanke og lidt gennemsigtige.
Tag strimlerne op med gaffel eller hulske, lad dem afdryppe og læg dem på bagepapir et par timer eller natten over.
Dyp strimlerne i smeltet chokolade og læg dem til afkøling.
|
|
Opskriften er vist 11994 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne