Pistaciestykker med lys chokolade
Hovedingrediens : Nødder - Pistacienødder Indsendt : |
|
|
De smuttede, hakkede mandler ristes 2-3 min. i en 200° varm ovn og æltes i pistaciekonfekten sammen med flormelis. Rul det til en pølse og skær det i 20 stykker. Smelt overtrækket og overtræk stykkerne ved hjælp af 2 gafler. Stil konfekten på et stykke bagepapir og pynt med de hele mandler.
|
|
Opskriften er vist 8638 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne