Pistaciekarameller
Hovedingrediens : Nødder - Pistacienødder Indsendt : |
|
|
Rist pistaciekernerne på bagepapir i en 180 grader varm ovn. Hold godt øje med dem - de må ikke blive mørke. Køl derefter pistaciekernerne af og hak dem meget groft.
Kog fløde, sukker og glukose under omrøring til det bliver lysgyldent og begynder at tykne. (Sæt evt. en prøve af massen på et smurt stykke bagepapir og se om det har karamelkarakter).
Tag gryden af varmen og vend de ristede pistaciekerner i. Rør lidt og hæld massen på det smurte bagepapir.
Når karamellen er tilpas stivnet, skæres den i passende firkanter. Lad dem tørre i ca. 1 time.
|
|
Opskriften er vist 12366 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne