Grillet dyrekølle med savoykål og krydderkartofler
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : P.Strøm Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dyrekøllen udbenes og gnides ind i salt, peber, timian og knuste enebær ca. 1 time før den grilles.
Grilles indirekte i ca. 1 1/2 time. Lad dyrekøllen hvile 20 min inden servering. Savoykål snittes fint, baconstykker steges og blandes med savoykål. Kartofler: Kartoflerne koges næsten møre og vendes i seperate gryder med henholdsvis timian og knuste hasselnødder. Tips: Savoykål kan snittes i god tid og i plastpose i køleskab. |
|
Opskriften er vist 79303 gange,
og udskrevet 3932 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Sidsel - 2017-05-25 19:41:54 Jeg har en kuglegrill og vil gerne grille en udbenet dyrebov. Skal jeg grille boven med låg på grillen? anonym - 2011-07-18 09:02:18 den skal op på 62-65 grader og så skal den trække til den er mellem 65-68 grader Irene M - 2010-07-07 12:05:12 Jeg mangler hvor mange grader stegen skal have. Jeg har prøvet 72 men det var for meget. Synes den blev lidt tør. Svend - 2009-10-16 10:09:07 Knuste hasselnødder kan tilføjes |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne