Grillet dyrekølle med savoykål og krydderkartofler

Grillet dyrekølle med savoykål og krydderkartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : P.Strøm

Indsendt :      Red :
Grillet dyrekølle med savoykål og krydderkartofler, billede 4 Grillet dyrekølle med savoykål og krydderkartofler, billede 1 Grillet dyrekølle med savoykål og krydderkartofler, billede 2 Grillet dyrekølle med savoykål og krydderkartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.udbenet dyrekølle
 salt
 peber
 timian
 enebær
 
 
800 g.Savoykål
500 g.bacon i tern
 
 
1500 g.små kartofler
 timian
 enebær
 hasselnødder
 
Opskrift:
Dyrekøllen udbenes og gnides ind i salt, peber, timian og knuste enebær ca. 1 time før den grilles.

Grilles indirekte i ca. 1 1/2 time.

Lad dyrekøllen hvile 20 min inden servering.


Savoykål snittes fint, baconstykker steges og blandes med savoykål.

Kartofler:
Kartoflerne koges næsten møre og vendes i seperate gryder med henholdsvis timian og knuste hasselnødder.

Tips:

Savoykål kan snittes i god tid og i plastpose i køleskab.





karakterer:
Opskriften er vist 79351 gange,
og udskrevet 3936 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-05-25 19:41:54
Jeg har en kuglegrill og vil gerne grille en udbenet dyrebov. Skal jeg grille boven med låg på grillen?

  -   2011-07-18 09:02:18
den skal op på 62-65 grader og så skal den trække til den er mellem 65-68 grader

  -   2010-07-07 12:05:12
Jeg mangler hvor mange grader stegen skal have. Jeg har prøvet 72 men det var for meget. Synes den blev lidt tør.

  -   2009-10-16 10:09:07
Knuste hasselnødder kan tilføjes