Champignon-cremesuppe
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt af : Gurli Pedersen Indsendt : Red : |
|
|
Hak champignoner og skalotteløg fint.
Gem nogle skiver champignon til pynt
Svits dem hurtigt i smør til de er klare.
Hæld bouillon ved og kog det i 3 minutter.
Tag gryden af varmen og leger suppen fløde og æggeblomme røres sammen og hældes i under omrøring.
Varm suppen igennem den må ikke koge da æggeblommerne ellers vil skille.
Smag til med salt og peber.
Pynt med champion skiverne og timian.
Tips: Timian kan unlades. Serveres som forret |
|
Opskriften er vist 29129 gange,
og udskrevet 721 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Super - 2009-10-26 15:32:03 Fantastisk suppe kan varmt anbefales mine gæster var elde vilde. God. - 2009-02-25 11:02:03 Det er den beste suppe jeg har smagt det er hele arbejdet vær mumms |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne