Tyrkisk kylling

Tyrkisk kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt af : Gurli Pedersen

Indsendt :     

Ingredienser:
1 kylling
 kartofler
 peberfrugt
1 stort løg
 salt
 peber
 paprika
 margarine
 
Opskrift:
Kyllingen skæres i så mange stykker så muligt kommes på bradepanden hvor der er lagt bagepapir. Kartoflerne skæres i ½ cm. tykke skiver og kommes på til kyllingen. Peberfrugt og løg skæres i ringe og kommes hen over det andet hvor efter der drysses med salt og peber, og kom godt med paprika på. Til sidst kommes der nogle gode klatter margarine rundt på bradepanden. Sættes ind i ovnen og steger ved ca.175 grader C til det er mørt.





karakterer:
Opskriften er vist 21546 gange,
og udskrevet 295 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-02-25 10:54:58
Det smager rigtigt godt det var en succes kan anbefales.