Tyrkisk kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt af : Gurli Pedersen Indsendt : |
|
|
Kyllingen skæres i så mange stykker så muligt kommes på bradepanden hvor der er lagt bagepapir.
Kartoflerne skæres i ½ cm. tykke skiver og kommes på til kyllingen.
Peberfrugt og løg skæres i ringe og kommes hen over det andet hvor efter der drysses med salt og peber, og kom godt med paprika på.
Til sidst kommes der nogle gode klatter margarine rundt på bradepanden.
Sættes ind i ovnen og steger ved ca.175 grader C til det er mørt.
|
|
Opskriften er vist 21546 gange,
og udskrevet 295 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Godt. - 2009-02-25 10:54:58 Det smager rigtigt godt det var en succes kan anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne