Ca Rot (gulerod-radisepickles)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : |
|
|
Udskær gulerod og radise i meget fine strimler.
Drys salt over gulerods- og radisestrimlerne og lad dem trække i 10 minutter.
Pres forsigtigt vandet ud af grønsagerne med et klæde, skyl og dup dem tørre. Pisk sukker og eddike sammen i en salatskål og vend grønsagerne i. Lad dem marinere i mindst 2 timer inden servering. Bør serveres køligt. |
|
Opskriften er vist 18886 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne