Ca Rot (gulerod-radisepickles)

Ca Rot (gulerod-radisepickles), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt :     

Ingredienser:
2.5 dl.fintskåret gulerod
2.5 dl.fintskåret kinaradis
1 spsk.salt
2 spsk.sukker
0.5 dl.lagereddike
 
Opskrift:
Udskær gulerod og radise i meget fine strimler. Drys salt over gulerods- og radisestrimlerne og lad dem trække i 10 minutter.

Pres forsigtigt vandet ud af grønsagerne med et klæde, skyl og dup dem tørre. Pisk sukker og eddike sammen i en salatskål og vend grønsagerne i.

Lad dem marinere i mindst 2 timer inden servering. Bør serveres køligt.





karakterer:
Opskriften er vist 18886 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu