Nytårskonfekt
Højtid: Nytår Indsendt : Red : |
|
|
Kog sukkeret med fløden i 5 min.
Tag det af varmen og lad det svale lidt.
Rør smør og kokosmel sammen med cocktailbær. Rør det i sukkermassen.
Kom det i en flad skål eller form 10x15 cm. Lad massen blive stiv og skær den herefter i små terninger. |
|
Opskriften er vist 17613 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne