Nougattoppe

Nougattoppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 30 stk.
SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Nougattoppe, billede 4 Nougattoppe, billede 1 Nougattoppe, billede 2 Nougattoppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Nougat, blød
1 spsk. Brun rom 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
   
   
Opskrift:
Bring fløden i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt nougat og kog blandingen ved svag varme ca 5 min. Hæld rom i. Lad nougatblandingen køle af. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 4 timer, til den er stiv.

Pisk nougatblandingen med en elpisker i kort tid, til det er en luftig creme.

Kom cremen i en sprøjtepose og pres den ud, så den danner små toppe i formene. Stil dem tildækket i køleskabet og server dem kolde.

Server dem til is eller alene.





karakterer:
Opskriften er vist 43549 gange,
og udskrevet 397 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8515 (2027 kcal)
KJ pr. stk. 283 (67 kcal)
Vægt ialt 465 gram
Vægt pr. stk. 15 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1831 KJ (436 kcal)
Protein 3.3 gram
Fedt 35.9 gram
Kulhydrat 24.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-02-11 18:11:37
Kan man godt bruge ROM essens?

  -   2012-12-15 12:37:44
Vi kom bailey i, i stedet for rom og nogle af dem fik også lidt knuste cornflaks ...man kan bruge blande mange forskellige ting sammen ;)

  -   2012-12-14 12:27:07
hvor kan man købe de folieforme, kan ikke finde dem nogen steder

  -   2012-03-27 16:18:24
Vi har brugt folieforme, lidt større end fingerbøl, og det passede fint med de 30 stk. Folieformene er dem som kendes fra icecubes (chokolade)