Nougattoppe
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bring fløden i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt nougat og kog blandingen ved svag varme ca 5 min. Hæld rom i.
Lad nougatblandingen køle af. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 4 timer, til den er stiv.
Pisk nougatblandingen med en elpisker i kort tid, til det er en luftig creme. Kom cremen i en sprøjtepose og pres den ud, så den danner små toppe i formene. Stil dem tildækket i køleskabet og server dem kolde. Server dem til is eller alene. |
|
Opskriften er vist 43549 gange,
og udskrevet 397 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Kiks - 2013-02-11 18:11:37 Kan man godt bruge ROM essens? Tina - 2012-12-15 12:37:44 Vi kom bailey i, i stedet for rom og nogle af dem fik også lidt knuste cornflaks ...man kan bruge blande mange forskellige ting sammen ;) stuggimus - 2012-12-14 12:27:07 hvor kan man købe de folieforme, kan ikke finde dem nogen steder Per - 2012-03-27 16:18:24 Vi har brugt folieforme, lidt større end fingerbøl, og det passede fint med de 30 stk. Folieformene er dem som kendes fra icecubes (chokolade) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne