Nougat- og kaneltrøffel
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Indsendt : Red : |
|
|
Hak nougat og chokolade fint. Bring fløden i kog med vanille, kanel og honning. Lad det småkoge 2 min. Tag det af blusset og lad det trække under låg 2 timer.
Skrab vanillekornene ud og ned i fløden; smid stangen væk.
Bring igen fløden i kog, hæld den igennem en sigte over den hakkede nougat og chokolade under omrøring. Rør smørret i når massen er ca. 40º varm.
Hæld massen i en form beklædt med film og stil det hele køligt til næste dag.
Rul massen til kugler, og vend dem i cacao, eller smør massen ud på udrullet marcipan, rul en roulade og pensl dem med smeltet chokolade.
|
|
Opskriften er vist 11057 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne