Nougat- og kaneltrøffel

Nougat- og kaneltrøffel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Trøfler

Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.Nougat, blød
200 g.mørk chokolade
0.5 vanillestang
2 kanel hel
50 g.honning
3 dl.piskefløde
150 g.blødt usaltet smør
 
Opskrift:
Hak nougat og chokolade fint. Bring fløden i kog med vanille, kanel og honning. Lad det småkoge 2 min. Tag det af blusset og lad det trække under låg 2 timer. Skrab vanillekornene ud og ned i fløden; smid stangen væk. Bring igen fløden i kog, hæld den igennem en sigte over den hakkede nougat og chokolade under omrøring. Rør smørret i når massen er ca. 40º varm. Hæld massen i en form beklædt med film og stil det hele køligt til næste dag. Rul massen til kugler, og vend dem i cacao, eller smør massen ud på udrullet marcipan, rul en roulade og pensl dem med smeltet chokolade.





karakterer:
Opskriften er vist 11057 gange,
og udskrevet 168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu