Bap Cai Muoi Xoi (syltet hvidkål)
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Oprindelsesland : Vietnam Indsendt : |
|
|
Drys salt og ingefær over kålternene og lad det trække i 30 minutter.
Pres overskydende vand af kålen med et tørt klæde (eller brug en salatslynge). Læg kålen i en krukke. Bland eddike, sukker og "rau ram" og hæld det over kålen, så den er fuldstændigt dækket. Kålen begynder at gære og efter en dags tid vil der begynde at dannes bobler. Efter ca. 3 dage vil lagen være klar, og der dannes ikke længere bobler, så kålen kan spises. |
|
Opskriften er vist 35718 gange,
og udskrevet 322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer mønboen - 2009-02-02 08:41:09 Rau ram er vietnamesisk koriander. Planten kan købes på nettet, men det er måske lidt meget for 2 spsk. :-/ kim - 2008-01-09 11:08:37 den er lække br - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er rau ram, og hvor fås det ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne