Mørk chokoladetrøffel med sveske og Armagnac
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : |
|
|
Hak chokoladen fint.
Udsten sveskerne - helst dem fra Agen - damp dem under låg med lidt vand, blend sveskerne og kom dem tilbage i gryden. Spæd med vand til konsistensen er som lind æblemos.
|
|
Opskriften er vist 9763 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Metteb - 2016-12-12 19:35:58 Og hvad så efter svedskemosen??? Anne Marie Nielsen - 2009-08-14 17:37:48 hvad gær man lige?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne