Marmorkugler
Indsendt : |
|
|
Stil en cocktailpind i hver nød. Den mørke og den hvide chokolade smeltes hver for sig i vandbad i to skåle. Rør til chokoladen er glat.
Fyld en ske med mørk chokolade og en anden med hvid. Dyp den øverste halvdel af nødden i mørk chokolade.
Den nederstehalvdel af nødden vendes i hvid chokolade. Stik cocktailpinden fast i en appelsin eller grapefrugt, hvor der er skåret lidt af, så den kan stå fast, mens chokoladen størkner. Kan opbevares i en dåse med låg i køleskab i op til 1 uge.
|
|
Opskriften er vist 13436 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne