Mandeltoppe

Mandeltoppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 60 stk.

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.mandelsplitter
2 tsk.reven appelsinskal
2 tsk.finthk. pistacier
2 tsk.hk. kandiseret ingefær
125 g.hvid chokolade
100 g.flødechokolade
100 g.bitter chokolade
 
Opskrift:
Mandelsplitterne ristes lysegule på en tør pande for svag varme og under stadig omrøring og afkøles. De ristede mandelflager deles i tre lige store portioner. Den ene portion blandes med reven appelsinskal, den anden med pistacier, den tredje med ingefær. De tre slags chokolader brækkes i mindre stykker og smeltes hver for sig i vandbad. Mandelsplitterne med appelsin røres sammen med den hvide chokolade, mandelsplitterne med pistacier røres sammen med flødechokoladen og mandelsplitterne med ingefær røres sammen med den mørke chokolade. Ved hjælp af 2 teskeer dyppet i varmt vand, tages de forskellige slags mandelmasse op og sættes i små toppe i konfektkapsler af papir. Derefter skal konfekten stå mindst 12 timer i køleskab før den serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 10530 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu