Mandeltoppe
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : Red : |
|
|
Mandelsplitterne ristes lysegule på en tør pande for svag varme og under stadig omrøring og afkøles.
De ristede mandelflager deles i tre lige store portioner.
Den ene portion blandes med reven appelsinskal, den anden med pistacier, den tredje med ingefær.
De tre slags chokolader brækkes i mindre stykker og smeltes hver for sig i vandbad.
Mandelsplitterne med appelsin røres sammen med den hvide chokolade, mandelsplitterne med pistacier røres sammen med flødechokoladen og mandelsplitterne med ingefær røres sammen med den mørke chokolade.
Ved hjælp af 2 teskeer dyppet i varmt vand, tages de forskellige slags mandelmasse op og sættes i små toppe i konfektkapsler af papir.
Derefter skal konfekten stå mindst 12 timer i køleskab før den serveres.
|
|
Opskriften er vist 10530 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne