Polske sild

Polske sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Oprindelsesland : Polen

PolenIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 mellemstorehele, syltede rødbeder
2 udvandede, salte sildefileter
1 bdt.purløg
1.5 dl.creme fraiche
2 spsk.vineddike
5 spsk.olie
 salt
 peber
 salatblade
 karse
 
Opskrift:
Udhul rødbederne med en lille ske og skær sildefileterne i små terninger. Klip purløget fint.

Bland sild, purløg og creme fraiche og fordel blandingen i rødbederne.

Rør vineddike og olie sammen og smag til med salt og peber.

Drys sovsen over rødbederne og stil dem på et fad, der er dækket med salatblade. Pynt med karse og server.

Serveres med Groft brød eller knækbrød, samt en hjemmelavet agurksalat.

Tips:

I stedet for sildefileter kan du bruge matjesfileter.

Det du gravet ud af rødbederne kan du anvende som pålæg for eksempel oven på leverpostej eller lignende.





karakterer:
Opskriften er vist 21730 gange,
og udskrevet 294 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (65 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-02-11 14:54:14
spises rødbederne, i så fald skal de koges eller ????

  -   2005-01-01 01:01:01
godt fundet på og smager meget meget godt... jeg kan ikke lide sild men på den måde kan jeg godt.. men tager tid at lave