Polske sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Oprindelsesland : Polen Indsendt : Red : |
|
|
Udhul rødbederne med en lille ske og skær sildefileterne i små terninger.
Klip purløget fint.
Bland sild, purløg og creme fraiche og fordel blandingen i rødbederne. Rør vineddike og olie sammen og smag til med salt og peber. Drys sovsen over rødbederne og stil dem på et fad, der er dækket med salatblade. Pynt med karse og server. Serveres med Groft brød eller knækbrød, samt en hjemmelavet agurksalat. Tips: I stedet for sildefileter kan du bruge matjesfileter. Det du gravet ud af rødbederne kan du anvende som pålæg for eksempel oven på leverpostej eller lignende. |
|
Opskriften er vist 21922 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (65 stemmer) |
|
Kommentarer PA - 2014-02-11 14:54:14 spises rødbederne, i så fald skal de koges eller ???? Adam Jensen - 2005-01-01 01:01:01 godt fundet på og smager meget meget godt... jeg kan ikke lide sild men på den måde kan jeg godt.. men tager tid at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne