Mælkechokoladetrøfler med citron, kardemomme og blå Ålborg

Mælkechokoladetrøfler med citron, kardemomme og blå Ålborg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Trøfler

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
375 g.mælkechokolade ca. 40% kakao
2 dl.piskefløde
0.5 dl.snaps (blå Ålborg)
65 g.smør
4 kardemomme knust
50 g.sukker
0.5 citron saft heraf
1 citron skal heraf
 
Opskrift:
Hak chokoladen fint. Varm sukker, citronsaft - og skal op til sukkeret smelter. Hæld fløden i, sammen med knust kardemomme, kog op og sigt så blandingen langsomt over chokoladen, mens der røres i chokoladen (Vil den varme væske ikke helt opløse chokoladen kan omrøringen færdiggøres over vandbad). Når blandingen er ca. 40 grader varm tilsættes Blå Ålborg og smørret og der røres til blandingen er helt homogen. Trøffelmassen hældes i en firkantet form beklædt med film. Stilles ved stuetemperatur til massen sætter sig. Skæres i passende stykker, der vendes i kakao, eller henstår endnu et døgn for at blive overtrukket med smeltet chokolade og derefter vendt i kakao.





karakterer:
Opskriften er vist 8812 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu