Konfekt med solsikkekerner
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Solsikkekerner Indsendt : |
|
|
Smørret blødgøres og havregryn samt solsikkekerner røres i og æltes derefter sammen med de øvrige ingredienser.
Konfekten formes til små runde kugler, der evt. rulles i kokosmel eller klid.
Konfekten opbevares et køligt sted og spises inden for 3 uger.
|
|
Opskriften er vist 8676 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne