Kokoskonfekt 02
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
En stor, kogt kartoffel dampes fuldstændig tør og moses. Den kolde mos blandes med flormelis, kokosmel og vanillesukker og æltes med en ske, til sukkeret er smeltet. Massen bredes ud i en oliesmurt aluminium-form, der er 20 x 20 cm. Chokoladen smeltes i vandbad, evt. med palmin på størrelse med en hasselnød og trækkes ud over kokosmassen. Dagen efter skæres konfekten i ca. 60 firkanter, der gemmes lagvis med pergamentpapir i lufttætte dåser.
|
|
Opskriften er vist 13694 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne