Kokoskonfekt
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Indsendt : |
|
|
Kokosmelet og flormelis blandes. Blødgjort smør, æggehvider og fløde tilsættes og det hele æltes til en dej med konsistens som marcipan. Rulles som små kugler, der puntes med smeltet chokolade og kokos.
Konfekten stilles koldt, inden den skal spises.
|
|
Opskriften er vist 15694 gange,
og udskrevet 464 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Delli - 2010-02-14 14:01:21 Smager næsten ligesom bounty, hvis man dypper kuglerne i chokolade. Et hit ved store og små! anonym - 2010-02-14 13:47:06 Smager næsten ligesom Bounty, hvis man dypper dem i chokolade. Kæmpe hit hos store og små. Iben - 2007-12-16 10:00:51 Der burde have stået at æggehviderne skal være pasteuriserede! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne