Kaneltrøffel
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Kog fløden op med kanel i en lille gryde. Tag den fra varmen og lad det hele trække under låg i 30 min.
Hak chokoladen meget fint og kom den i en skål.
Varm igen fløden op og hæld den langsomt igennem en sigte over chokoladen. Rør imens med en træske til massen er homogen.
Hæld massen i en form, dæk med film og stil den køligt til den er fast.
Rul massen til kugler eller skær den i firkanter og vend dem i cacao eller overtræk dem med smeltet chokolade.
|
|
Opskriften er vist 13817 gange,
og udskrevet 253 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne