Æbleflæsk (Gameldaws)
Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Flæsket skæres i tern. og steges som til stegt flæsk.
Æblerne skæres – Uskrællede - i tynde snitter, der steges møre i lidt af fedtet fra flæsket. De smages evt. til med lidt sukker. Og serveres ved siden af flæsket. Evt. løg brunes let og lægges hen over flæsket. Groft rugbrød serveres til. |
|
Opskriften er vist 124543 gange,
og udskrevet 3028 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2019-11-11 20:29:29 Rigtig godt kirsten - 2014-11-26 19:19:21 kan det fryses Plet - 2011-10-09 13:32:59 Det er da vist en smagssag om man ønsker alm flæsk, røget flæsk, bacon, spæk osv. viggo henriksen - 2008-09-30 15:21:59 Jeg skærer røget flæsk i tynde skiver steger dem på panden, skærer æbler i både og lægger dem, i flæsket og løgringe ovenpå, det står så og simre i en ½ time, super Torben - 2007-08-23 16:25:38 Jeg lægger æblerne i bradepanden med risten øverst og på den lægger jeg flæsket, steger løg blandet med bacontern på panden og til slut lægger det på flæsket. Det er bare guf. Ole - 2005-01-01 01:01:01 Røget flæsk, naturligvis (den Fynske model) , der skal ikke spares på løgene. Anja - 2005-01-01 01:01:01 Det smager altid godt med gammeldags retter og så en lille en til er også godt :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne