Kandiseret orangecreme
Indsendt : |
|
|
De skyllede appelsinskaller dækkes med koldt vand og stilles koldt ½-1 døgn. De koges møre i vandet under låg ca. ½ time, hvorefter de afdryppes. Hvis skallerne er meget tykke, kan man nu med en teske skrælle et tykt lag af den hvide hinde bort.
Skallerne klippes i centimetertykke strimler. 1/4 liter af kogevandet blandes med ½ kg sukker og stilles hen, til sukkeret er smeltet. Da koges lagen uden låg, til termometret viser 115 grader, eller en dråbe stivner til en blød kugle i koldt vand. Skallerne koges derpå sagte i lagen 10 min., afdryppes og trilles i tørt sukker - nogle stykker ad gangen. Det overflødige sukker rystes af. Orangegrenene tørres i stuetemperatur et par timer. De kan gemmes, som de er, eller dyppes i chokolade og spises som konfekt.
|
|
Opskriften er vist 10023 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne