Honningmarcipan

Honningmarcipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Marcipankonfekt

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.smuttede mandler
3.5 spsk.cremet blomsterhonning
2 spsk.rosenvand
 evt.kanel
 
Opskrift:
Mandlerne pureres til mel i en mixer eller køres igennem mandelkværn og stødes derefter helt fint i en morter. Mandler og honning kommes i en skål som stilles over en gryde med kogende vand indtil honningen bliver blød. Rosenvand røres i og massen skal derefter tørre 24 timer, tildækket ved stuetemperatur.





karakterer:
Opskriften er vist 12622 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu