Honningmarcipan
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : |
|
|
Mandlerne pureres til mel i en mixer eller køres igennem mandelkværn og stødes derefter helt fint i en morter.
Mandler og honning kommes i en skål som stilles over en gryde med kogende vand indtil honningen bliver blød. Rosenvand røres i og massen skal derefter tørre 24 timer, tildækket ved stuetemperatur.
|
|
Opskriften er vist 12622 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne