Hasselnøddekonfekt
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt : |
|
|
Læg nødderne i en 225º varm ovn indtil hinderne bliver mørke og sprækker. Læg dem i et gammelt viskestykke og gnid godt, indtil næsten alle hinderne er gnedet af. Tag de pæneste af nødderne fra til pynt og hak resten.
Ælt marcipanen og de hakkede nødder sammen.
Tril massen til en lille stang, der skæres i skiver.
Overstræk skiverne med chokolade og pynt dem med en hasselnød.
|
|
Opskriften er vist 17740 gange,
og udskrevet 501 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2012-12-15 16:44:33 Det er bare GUF ;-)) det tager lidt tid, at få " afskallet " nødderne, men det er det hele værd og et sikkert hit hos os. Moderen! - 2009-11-08 13:17:27 Super lækker og børnene vil også være med til at lave den! Også rigtigt hurtigt at lave;? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne