Galliske tarteletter

Galliske tarteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 tarteletter
 
 Sauce:
50 g.smør/margarine
30 g.hvedemel
2.5 dl.bouillon
1.25 dl.hvidvin
 salt
 
 Fyld:
1 knsp.hvidløgssalt
0.75 dl.olie
125 g.champignon
50 g.hakkede pistacier
25 g.hakkede mandler
100 g.kogt skinke
 
4 stk.hønsebryst
 
Opskrift:
Sauce:
Rør mel og smør til en smørbolle. Kog bouillonen op i en gryde. Pisk smørbollen i. Hæld hvidvin i og smag til med salt. Hold saucen varm.

Fyld:
Skær hønsekødet i små stykker. Drys med hvidløgssalt. Varm olien på panden og steg kødet heri i ca. 7 min. Tag kødet op og hold det varmt.

Svits rensede champignon, der er skåret i skiver sammen med de hakkede pistacier og mandler 5 min på panden. Tilsæt den fint strimlede skinke og lad det svitse endnu 2 min.

Læg hønsekødet i bunden af tarteletterne. Fordel champignon, pistacier, mandler og skinke herover. Hæld forsigtigt saucen over og stil tarteletterne i ovnen ved 160 grader i ca. 10 min.





karakterer:
Opskriften er vist 28221 gange,
og udskrevet 746 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-22 21:21:35
Hvad hedder Tartelet på fransk???

  -   2009-10-26 17:38:32
Nyt og spændende rigtig gode