Galliske tarteletter
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Sauce:
Rør mel og smør til en smørbolle. Kog bouillonen op i en gryde. Pisk smørbollen i. Hæld hvidvin i og smag til med salt. Hold saucen varm. Fyld: Skær hønsekødet i små stykker. Drys med hvidløgssalt. Varm olien på panden og steg kødet heri i ca. 7 min. Tag kødet op og hold det varmt. Svits rensede champignon, der er skåret i skiver sammen med de hakkede pistacier og mandler 5 min på panden. Tilsæt den fint strimlede skinke og lad det svitse endnu 2 min. Læg hønsekødet i bunden af tarteletterne. Fordel champignon, pistacier, mandler og skinke herover. Hæld forsigtigt saucen over og stil tarteletterne i ovnen ved 160 grader i ca. 10 min. |
|
Opskriften er vist 28361 gange,
og udskrevet 748 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Nanna - 2010-04-22 21:21:35 Hvad hedder Tartelet på fransk??? gudrun - 2009-10-26 17:38:32 Nyt og spændende rigtig gode |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne