Chokoladekonfekt - Perlen fra Perigord
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Chokoladen hakkes groft. Fløden bringes i kog, tages af varmen og hældes over chokoladen under omrøring. Smørret røres i, når massen er 35-40 grader varm. Til sidst røres marcipan og Armagnac i. Det hele stilles køligt til næste dag, hvor massen trilles til kugler, der rulles i cacao.
|
|
Opskriften er vist 19420 gange,
og udskrevet 272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Claus - 2012-02-06 15:26:54 Armagnac er den ældste type druebrændevin i Frankrig. Den er baseret på hvidvin af bl.a. de samme druetyper som i Cognac. Hvidvinen destilleres traditionelt kun én gang mod to gange ved produktion af cognac og whisky. Derefter lagres den på egefade efter samme regler, som gælder for cognac. Mens cognac fortrinsvis produceres af store produktionsenheder, der eksporterer hovedparten , produceres armagnac af små enheder med druer fra små vingårde. Kun omkring halvdelen af den producerede armagnac eksporteres. Trine - 2010-12-12 13:30:56 Perigord er et område i Frankrig og Armagnac er også fransk - så mon ikke det stammer fra Frankrig? Iben - 2007-12-16 09:59:02 Jeg tror nok, Armagnac er en slags likør eller spiritus :) Gurli - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er armagnac ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne