Ananas med chokolade-overtræk
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt : Red : |
|
|
Ananasringene afdryppes.
Lage og sukker smeltes over svag varme. Når lagen er klar, koges den ind uden omrøring til 115 grader eller til en dråbe stivner til en blød kugle. Ananasstykkerne lægges en for en i lagen og gives et opkog. De lægges på rist. Lagen koges ind og dryppes over frugten. Når skiverne er helt tørre, kan de overtrækkes med chokolade. Chokoladen brækkes itu og smeltes over damp. Frugtstykkerne dyppes deri og lægges til tørre på oliesmurt pergament eller bagepapir. |
|
Opskriften er vist 29813 gange,
og udskrevet 440 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2017-12-20 17:39:48 Lige som min mor lavede dem i 60'erne - uhm dejlig frisk Johan Nielsen - 2015-12-14 17:52:10 Lækkert med en god kop Kaffe,alle synes godt om dem elvina - 2008-03-23 14:09:13 fed som desert særligt efter en om gang med chilli |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne