Ananas med chokolade-overtræk

Ananas med chokolade-overtræk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Ananasringe
 
1 dl.Ananasjuice
170 g.sukker
 
125 g.kogechokolade
 
Opskrift:
Ananasringene afdryppes.

Lage og sukker smeltes over svag varme. Når lagen er klar, koges den ind uden omrøring til 115 grader eller til en dråbe stivner til en blød kugle.

Ananasstykkerne lægges en for en i lagen og gives et opkog. De lægges på rist. Lagen koges ind og dryppes over frugten. Når skiverne er helt tørre, kan de overtrækkes med chokolade.

Chokoladen brækkes itu og smeltes over damp. Frugtstykkerne dyppes deri og lægges til tørre på oliesmurt pergament eller bagepapir.





karakterer:
Opskriften er vist 29813 gange,
og udskrevet 440 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-12-20 17:39:48
Lige som min mor lavede dem i 60'erne - uhm dejlig frisk

  -   2015-12-14 17:52:10
Lækkert med en god kop Kaffe,alle synes godt om dem

  -   2008-03-23 14:09:13
fed som desert særligt efter en om gang med chilli