Ahornkarameller
Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Hæld ahornsiruppen i en gryde og lad den småkoge til en dråbe deraf danner en blød kugle når den kommer i koldt vand.
Køl siruppen af til den er lunken, bland jordnøddesmør og vanillesukker i, og pisk til det begynder at stivne. Hæld nu hurtigt karamelmassen ud på en bageplade. Når den er helt kold, skæres den i firkanter.
|
|
Opskriften er vist 26683 gange,
og udskrevet 446 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (40 stemmer) |
|
Kommentarer Cecilie - 2012-06-21 20:18:25 Vores blev tørre og kedeligt udseene men det smakte ret godt! :D Bare de var gode!! Cecilie! - 2012-06-19 16:40:54 Heij jeg er kun 9 år Og opskriften lyder rigtig nem! den vil jeg prøve lave! anonym - 2010-03-21 15:00:05 Fantastisk og meget nem opskrift. Bare husk, at ahornsirup skal koge ved svag varme længe (30 til 45 min) til den bliver tyk og karamelfarvet - så bliver det ikke "en omgang sødt snask", som én har skrevet i sin kommentar. Tina - 2009-12-06 12:27:15 Det bliver bare en omgang sødt snask. Overhovedet ikke karamel-agtigt. Jeg er skuffet. Laurids - 2009-11-16 19:12:11 Prøv sukker smør vanilliesukker Det er lækkert ;) lou - 2008-01-19 14:53:23 jeg prøver med lys sirup men jeg aner ik hvordan det bliver dorte - 2007-11-28 19:05:08 Kommer de til at samge af jordnød?? eller gør det overhovedet ikke nogen forskel? Christine - 2006-12-21 20:01:16 super nemme og gode alise - 2006-12-11 17:14:21 Det er bare noget af det allerbedste jeg nogensinde har bagt!! Teresa - 2005-01-01 01:01:01 jeg ELSKER ahorns karameller |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne