Abrikos-gulerodkonfekt
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Den skrabede gulerod koges mør i vandet. De skyllede abrikoser overhældes med det vand, hvori guleroden er kogt og stilles koldt, til dagen efter. Da males både gulerod og abrikoser gennem kødmaskinen. Sukkeret smeltes i mosen, der koges 5-10 min. under omrøring. Den udblødte husblas røres i. Massen hældes på et fladt fad, der umiddelbart forinden er skyllet i koldt vand, og tørres i stuetemperatur 2-3 dage. Da vendes konfekten på sukkerstrøet pergament og tørres på den anden side. Til sidst skæres konfekten i firkanter, der vendes i tesukker og gemmes i dåser med pergamentpapir mellem lagene. Der bliver ca. 65 stk. konfekt.
|
|
Opskriften er vist 19633 gange,
og udskrevet 363 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne