Flæskesteg i stegepose
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam med spæk/svær Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rids sværen helt ned til kødet med ½ cm. mellemrum - men undgå at ridse i selve kødet. Har slagteren ridset kødet, skal det gås efter. Nogle gange er ridsningen ikke dyb nok - især ikke i siderne. Vær omhyggelig med at få salt ned mellem alle sværene. Stik et par laurbærblade ned mellem sværene eller læg dem under kødet.
Læg stegen i en en stor stegepose og luk med klipsen. Klip nu nogle gange i posen hen over flæskestegen så dampen kan slippe ud, dette er meget vigtigt da du ellers vil få en helt kogt svær. Læg steg og pose i en bradepande og stil i ovnen ved 200 grader, de fleste poser tåler ikke højere temperatur end dette. Lad stegen stå i ca. 2 timer. Tips: Vi har afprøvet denne opskrift efter forespørgsel fra en bruger, og tænker at ideen er at undgå at svine ovnen, men sværden bliver ikke særlig god i stegepose, så for at få sprød sværd er man faktisk nød til at give stegen grill i ca. 20 minutter, men så går lidt at ideen jo af. |
|
Opskriften er vist 76307 gange,
og udskrevet 293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-11-26 17:26:24 Jeg laver altid i stegepose for saften og smagen til sovsen. Og stegen bliver dejlig mør. Sværen bliver sprød når jeg kommer den ud af posen og står i ovnen mens sovsen laves. Det med undgå svineri i ovnen har jeg slet ikke haft med i overvejelserne. Syntes godt det kan anbefales. moi her - 2007-11-18 14:52:03 hvad er ganache ? Mig.. - 2007-02-14 14:31:15 HVAD ER DET HER ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne